Chauffeur
rijbewijs halen

Het lijkt jou mooi om onze goederen op een correcte manier bij de klanten af te leveren? Een baan als chauffeur is jou werkelijk op het lijf geschreven? Dan ben je van harte welkom bij GVT. Heb je de benodigde rijbewijzen al op zak, kijk dan bij onze vacaturebank. Staat er geen geschikte vacature tussen, stuur ons dan een open sollicitatie. Ben je nog niet zover en moet je eerst nog het chauffeur rijbewijs halen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Maak gebruik van ons unieke opleidingstraject met eigen lesauto’s en eigen instructeurs. 

Chauffeur rijbewijs halen met baangarantie

Je chauffeur rijbewijs halen en dan meteen zeker weten dat je straks een leuke baan hebt? Dat is realiteit als je bij GVT wordt aangenomen als leerling chauffeur. Nu vragen wij aan de andere kant ook heel wat van jou. We bieden je een verantwoordelijke en gevarieerde baan en een mooi salaris. Dit betalen we zelfs al uit tijdens de periode dat je de opleiding bij ons volgt. Wat we van jou verwachten is dat je jezelf gedraagt als een van de visitekaartjes van ons bedrijf. Als chauffeur heb je een rechtstreeks contact met de klanten. Dit houdt in dat je in alle situaties rustig en positief blijft. Is dat voor jou geen enkel probleem, solliciteer dan bij een van onze drie vestigingen. 

Ga naar WERKENBIJGVT.nl

Chauffeur rijbewijs halen met baangarantie

Tijdens de opleiding tot chauffeur is er een afwisseling tussen theorie en praktijk. Je rijdt de eerste week van de training mee met een ervaren chauffeur. Je werkt daarnaast op een aantal andere afdelingen. Zo krijg je een goed beeld van het werk dat je te wachten staat als chauffeur. Als eerste haal je de theorie examens. Daarna volgen de praktijklessen. Als het goed is, heb je na een week of 10 zowel rijbewijs C als rijbewijs CE op zak. Dit lijkt jou wel wat? Een opleiding waarbij je salaris wordt uitbetaald en nog de garantie op een volledige baan ook? Solliciteer dan meteen bij GVT. We heten je van harte welkom bij ons gezellige familiebedrijf. We hebben een groot aantal medewerkers, maar bij ons ben je nooit een nummer. Ook de directie is regelmatig zichtbaar op de werkvloer. Heb je straks je rijbewijzen binnen, maar loop je toch nog tegen problemen aan? Er is altijd iemand die je even te hulp wil schieten. Bij GVT zijn we er voor elkaar en werken we met veel plezier. Heb je nog een dringende vraag? Bel ons gerust. Het is ook mogelijk om het contactformulier op de site in te vullen en te verzenden. Wij laten dan zo snel mogelijk iets van ons horen.