OPLEIDING
CHAUFFEUR CE

Een opleiding tot chauffeur ce met baangarantie lijkt jou wel wat? Dan moet je bij GVT zijn. Wij bieden deze opleiding namelijk aan bij drie van onze vestigingen. Als je gaat werken als chauffeur, dan heb je veel vrijheid. Vergeet echter niet dat dit ook een verantwoordelijke baan is. Jij hebt direct contact met onze klanten. Je moet daarom op elk moment op een goede manier met hen communiceren. We vragen dan ook van je dat je de Nederlandse en/of de Engelse taal goed beheerst. Jij denkt dat een baan als chauffeur precies bij jou past? Je bent alleen nog niet in het bezit van rijbewijs C of rijbewijs CE? Dan ben je van harte welkom om mee te doen aan ons unieke opleidingstraject. We gebruiken eigen instructeurs en eigen lesauto’s. 

Opleiding chauffeur CE met baangarantie

Bij de chauffeur ce opleiding maken wij gebruik van onze eigen leswagens en onze eigen instructeurs. Je mag rekenen op een persoonlijke begeleiding. We evalueren regelmatig hoe het gaat met jou. Welke onderdelen beheers je al goed en wat vind je juist nog moeilijk? Zo kunnen we ervoor zorgen dat je met een week of 10 klaar bent. Tijdens de training maak je kennis met de verschillende facetten van deze baan. Je begint bijvoorbeeld met het meerijden met een ervaren chauffeur. Dit doe je een volle week, zodat je goed ziet wat er elke dag zo van je wordt verwacht. De opleiding tot chauffeur ce die je volgt bij GVT kost jou helemaal niets. 

Ga naar WERKENBIJGVT.nl

Chauffeur CE Opleiding

Je bent van harte welkom bij de opleiding tot chauffeur ce met baangarantie. Als jij flexibel, stressbestendig en representatief bent, dan zoeken we naar jou. Welke vestiging is voor jou het handigst? Apeldoorn of is een andere locatie toch praktischer? Alkmaar en Tilburg zijn ook goede opties. Je kunt direct solliciteren op jouw eigen eerste keus. Als je vragen hebt, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We staan graag voor je klaar. Je bent van harte welkom bij ons familiebedrijf. Bij ons werk je met plezier.