Vrachtwagenchauffeur
worden

Is het ook jouw droom om vrachtwagenchauffeur te worden? Sommige kinderen zeggen al als ze een kleuter zijn dat ze later op de vrachtwagen gaan rijden. Is dat bij jou nog steeds wat je wilt, kies dan voor GVT. Bij ons ben je binnen 10 weken een echte chauffeur. 

Vrachtwagenchauffeur worden met baangarantie

Jij wilt vrachtwagenchauffeur worden? Volg dan het unieke GVT opleidingstraject. Veel collega’s gingen je reeds voor. Je begint bij ons als leerling chauffeur. Het leuke is dat je meteen meerijdt met een collega. Zo kun je direct ervaren hoe het straks zal zijn als je droom is uitgekomen. Een volle week rijd je mee, zodat je goed ziet wat er gebeurt op een dag. Het wordt zeer op prijs gesteld als je een actieve bijdrage levert. Er is vast en zeker regelmatig een klusje waarbij jij kunt helpen. Ook draai je een week mee op de afdeling Crossdock. Je zult dan ’s nachts moeten werken. Zo kun je direct ervaren of dat ook iets is dat bij jou past. Natuurlijk krijg je ook training in het rangeren. Er volgt daarnaast een theorie opleiding voor rijbewijs C. Als je dit behaald hebt, mag je zelf echt achter het stuur van de lesauto. 

Ga naar WERKENBIJGVT.nl

Vrachtwagenchauffeur worden met baangarantie

De baangarantie is een van de voordelen waarvan je profiteert als je bij ons komt trainen en lessen. Daarnaast vergoedt GVT alle kosten van de opleiding. Je ontvangt zelfs tijdens de cursus al een salaris. Er zijn regelmatig gesprekken zodat we precies kunnen bekijken wat jij nodig hebt tijdens de training. Aan het eind van het hele traject beschik jij over rijbewijs CE en rijbewijs C. Je kunt dan zo aan de slag bij GVT.