Logistic services
op maat

Uw supply chain optimaliseren? Onze aanvullende diensten maken het mogelijk.

 1. Backhaul logistics: service op maat
  Goederen afleveren, ophalen en naar uw distributiecentrum brengen? Wij leveren backhaul service op maat. Onze IT-systemen begeleiden dit hele traject van order entry tot facturatie. Over facturatie gesproken, dit is mogelijk via de opdrachtgever maar kan ook rechtstreeks aan de leverancier.
 2. Linehauls efficiënt geregeld
  Is uw bedrijf gevestigd buiten de Benelux maar levert u producten binnen deze regio? Met ons totaalconcept organiseert u de linehauls van de buitenlandse locatie naar één van onze hubs. Wij maken de afspraak tot levering met de ontvangers en dragen zorg voor levering van de goederen. Vanuit onze control tower monitoren en begeleiden we het totale traject. U heeft hierin altijd een vast aanspreekpunt binnen onze organisatie en volgt alle goederenbewegingen via ons track & trace systeem.
 3. In-House transportmanagement: ID Logistics ontzorgt 
  On-site transportmanagement voegt waarde toe aan uw warehouseprocessen. Een ID Logistics-medewerker werkt bij u op kantoor en coördineert het transport. Door het directe contact en de zeer korte lijnen loopt uw supply chain soepel en efficiënt. Een uitkomst als u veelvuldig werkt met grote volumes of complexe zendingen.
 4. On-site shunting: efficiency tot aan de dockdeur
  Tijd besparen en het aantal truckbewegingen op uw terrein efficiënt organiseren? Met on-site shunting maakt u optimaal gebruik van uw dock. Onze chauffeur plaatst met een terminaltrekker de trekkers voor uw dockdeuren en haalt ze na het lossen direct weer weg. Ook opleggers kunnen over korte afstanden via de weg verplaatst worden.
 1. Automatische laad- en lossystemen: pure tijdwinst
  Als u veel gebruik maakt van shuttlevervoer tussen productielocaties en distributiecentra of opslaglocaties, adviseren wij transport met een automatisch laad- en lossysteem. Laden en lossen duurt hiermee niet langer dan 10 minuten en de terugverdientijd is vaak relatief kort. 
 2. Control tower: inzicht en overzicht
  Voor een groeiend aantal klanten beheren we de volledige supply chain dedicated, centraal en op maat. Dat doen we met ons control tower concept. Hiermee controleren we het logistieke proces van A tot Z. We weten wat er gebeurt en sturen indien nodig snel bij of passen aan. We werken met gedetailleerde registraties en rapportages voor inzicht en overzicht bij onze klanten. 
 3. Snel, sneller, expressdienst
  Soms is gewoon snel niet snel genoeg. Met onze expressdienst halen we uw zending direct op en leveren deze op de afgesproken tijd af bij uw klant. Dit doen we zowel in de Benelux als in andere Europese landen.