Vrachtwagen
Opleiding

Voor een vrachtwagen opleiding met baangarantie moet je bij GVT zijn. Je kunt binnen 10 weken klaar zijn met de opleiding en wij hebben daarna gegarandeerd een baan voor je. Zelfs tijdens de opleiding betalen we jou al salaris uit. Studiekosten rekenen we niet. Die komen helemaal voor onze rekening. Dit lijkt jou wel wat? Solliciteer dan vandaag nog. Je kunt zelf aangeven bij welke vestiging je de opleiding wilt volgen. Apeldoorn, Alkmaar en Tilburg zijn de mogelijke opties.

Opleiding vrachtwagen bij GVT

De vrachtwagen opleiding wordt in 3 verschillende vestigingen gegeven. Solliciteer bij de vestiging die voor jou het handigst is. Als leerling chauffeur rijd je een week lang mee met een ervaren chauffeur. Je ziet dan wat het werk op de vrachtwagen onder meer inhoudt. Er wordt van je verwacht dat je, waar nodig en waar mogelijk, je steentje bijdraagt. Ook krijg je een training in het rangeren. Onze eigen instructeur verzorgt deze training. Na een week of 4 begint de opleiding voor de theorie. Heb je deze examens gehaald, dan plannen we je in voor de praktijklessen. We gebruiken hierbij onze eigen lesauto’s. Zijn de praktijklessen afgerond, dan volgt het praktijkexamen voor rijbewijs C. 

Ga naar WERKENBIJGVT.nl

Vrachtwagen opleiding met Baangarantie

Tijdens de opleiding vrachtwagen ga je eerst voor rijbewijs C. Heb je dit behaald, dan doe je een tijdje ervaring op op de rangeertrekker. Het is belangrijk dat je dit helemaal in de vingers hebt. We kijken ook of er mogelijkheden zijn dat je in deze periode alvast een keer een ritje op de bakwagen rijdt. Dit wordt verzorgd door onze afdeling Planning. Als laatste volgen dan weer de praktijklessen. Nu voor rijbewijs CE. Dit gebeurt weer in een van onze eigen leswagens en onder begeleiding van onze eigen instructeur. Aan het einde van het gehele traject heb je dan zowel rijbewijs C als rijbewijs CE op zak. En zoals we je beloofd hadden, kun je dan als chauffeur aan de slag binnen GVT Group of Logistics.