Werken als
Nachtchauffeur

Zoek je als nachtchauffeur werk? Is het voor jou geen enkel probleem om overdag te slapen en ’s nachts te werken? Houd je erg van rijden, maar heb je een grondige hekel aan files? Dan is nacht chauffeur misschien inderdaad iets dat helemaal bij jou past. Solliciteer bij GVT. Je begint rond 22:00 uur met rijden en aan het begin van de ochtend ben je dan weer klaar. 

Vereisten wanneer je werk als nachtchauffeur zoekt

Ben je benieuwd of werken als nachtchauffeur iets voor jou is? Voldoe je helemaal aan de eisen die wij stellen aan deze functie? In de eerste plaats dien je rijbewijs C in je bezit te hebben. Verder is het nodig om te beschikken over een geldige code 95. Ook vragen we om een geldige bestuurderskaart als je wilt solliciteren als nachtchauffeur. Tenslotte willen we ook dat je de Nederlandse en/of Engelse taal goed beheerst.

Ga naar WERKENBIJGVT.nl

Nachtchauffeur werk

Wat bieden wij jou als je kiest voor werk als nachtchauffeur bij GVT? Je werkt bij ons in een echt familiebedrijf. Dat merk je aan de goede sfeer en het persoonlijke contact. We bieden je een verantwoordelijke baan bij een vooruitstrevend bedrijf. De beloning vindt plaats volgens de CAO BGV. Ben je nog niet in het bezit van alle benodigde papieren en diploma’s? Kies dan voor onze eigen Academy. Daar kun je bijvoorbeeld ook de volledige bijscholing voor de code 95 volgen.