Gratis opleiding
chauffeur

Het is voor sommige mensen al hun leven lang een droom om chauffeur te worden. Misschien geldt dat ook wel voor jou. Het lijkt je fantastisch om elke dag met de vrachtwagen de weg op te gaan. Je houdt van rijden en je bent ook nog eens stressbestendig. Dat laatste is tenslotte best belangrijk als je veel op de weg bent. Niet alle weggebruikers zijn even vriendelijk en geduldig. Datzelfde geldt natuurlijk voor klanten. Toch blijf jij als beroepschauffeur kalm en positief. Nu wil jij graag met de vrachtwagen goederen bij klanten brengen, maar je beschikt niet over het juiste rijbewijs? GVT heeft dan voor jou de ultieme oplossing.

Gratis opleiding chauffeur met baangarantie

Waar vind je een gratis opleiding tot chauffeur? De meeste opleidingen kosten geld. Dat vind je als leerling helemaal vanzelfsprekend. Toch valt het niet altijd mee om dit geld bij elkaar te krijgen. Zeker niet als dit je eerste baan wordt. Bij GVT heb je niet te maken met dit probleem. De opleiding tot chauffeur kost je namelijk helemaal niets. De gehele training is voor de volle 100% gratis voor jou. Je krijgt zelfs gewoon het salaris uitbetaald terwijl je nog leerling bent. Na een week of tien zit het erop. Dan is het niet spannend of je wel of niet een baan vindt. Bij GVT krijg je die garantie. Volg je bij ons de opleiding tot chauffeur, dan bieden wij je een baan. Dat is helemaal gegarandeerd.

Ga naar WERKENBIJGVT.nl

Gratis opleiding chauffeur met baangarantie

De opleiding tot chauffeur omvat diverse onderdelen. Je moet na 10 weken uiteraard wel toegerust zijn om zelfstandig de weg op te gaan. Allereerst rijd je daarom mee met een ervaren chauffeur. Deze collega vertelt je van alles en laat zien wat het werk van een chauffeur inhoudt. Ook leer je veel over onder meer rangeren. Natuurlijk is het verplicht om je theorie examen te halen. Is dat je gelukt, dan volgen de praktijklessen. Eerst doe je examen voor rijbewijs C en vervolgens komt rijbewijs CE aan bod.