Vrachtwagenchauffeur
Vacatures

Zoek je een leuke job, kijk dan bij de vacaturebank voor vrachtwagenchauffeur. Lijkt het je wel wat om te werken bij een van de meest toonaangevende logistieke dienstverleners van Nederland? Solliciteer dan zeker bij GVT Group of Logistics. Heb je echt een passie voor logistiek, dan zoeken wij jou. Dat wij een krachtige positie op de Nederlandse markt hebben, is eenvoudig te verklaren. Dit is te danken aan onze multimodaliteit en onze stevige basis in Benelux distributie. Er zijn ruim 750 professionals bij ons in dienst. Onze opdrachtgevers komen vanuit verschillende afdelingen. We hebben 9 vestigingen verspreid door heel België en Nederland. Voor elk logistiek vraagstuk hebben wij een perfecte oplossing. Dit dankzij onze specialismen en de samenwerking tussen de verschillende afdelingen.

Vacature vrachtwagenchauffeur

Heb je serieuze interesse in een van onze vrachtwagenchauffeur vacatures? Wij worden eigenlijk gevormd door 7 bedrijven. Deze zijn in 2 groepen te verdelen. Namelijk transport & logistiek en intermodale dienstverlening. Onze locaties in Apeldoorn, Veendam, Willebroek, Tilburg en Alkmaar zijn gespecialiseerd in Benelux warehousing en distributie. Elke dag weer rijden er ongeveer 350 van onze trucks naar onze klanten. Het gaat dan gerust om zo’n 5.000 zendingen per dag. Barge Terminal Tilburg, Railport Brabant en GVT Intermodal staan voor onze intermodale activiteiten. Er zijn dagelijks verbindingen met de twee binnenvaart terminals en de railterminal in Tilburg. Dit is vanuit de Rotterdamse haven. Zo vormt deze logistieke hotspot een handige verbinding als het gaat om intermodaal transport naar China en Europa.

Ga naar WERKENBIJGVT.nl

Vacaturebank Vrachtwagenchauffeur

Waarom zou je bij GVT solliciteren op een vacature voor vrachtwagenchauffeur? Wat is de meerwaarde van werken bij ons bedrijf? Aan alles zul je merken dat wij een familiebedrijf zijn. We kennen elkaar en we leven met elkaar mee. De sfeer mag gerust familiair genoemd worden. Ook de directie is zichtbaar op de werkvloer. Als je medewerker bent bij GVT, dan ben je nooit een nummer. Ook al zijn we met veel mensen bij elkaar. Er zijn altijd mensen die je mag aanschieten als je ergens tegenaan loopt. Daarnaast stimuleren we de persoonlijke ontwikkeling van onze mensen. Dit is uiteraard ook gunstig voor jouw persoonlijke loopbaan. We bieden kansen om diverse opleidingen te volgen. Volgens ons is het belangrijk om als bedrijf professionaliteit en eenheid uit te stralen. Dit doen we onder meer door te kiezen voor een modern wagenpark en bedrijfskleding. Heb je de vacatures al bekeken? Solliciteer vandaag nog. Zie je niet de vacature die bij jou past? Stuur dan gerust een open sollicitatie.