Werken als
distributiechauffeur

Ben je benieuwd naar de inhoud van distributiechauffeur werk? Als je bij ons chauffeur wordt, zorg je elke dag opnieuw voor het correct afleveren van de goederen bij onze klanten. Voor deze baan heb je zeker meer dan voldoende verantwoordelijkheidsgevoel nodig. Je krijgt namelijk de verantwoordelijkheid over een trekker-oplegger combinatie of een bakwagen. Je maakt gebruik van een van de meest moderne boordcomputers. Zo kun je steeds de ritten die je maakt correct en nauwkeurig registeren.

Vacature voor werk distributiechauffeur

Wil je werken als distributiechauffeur? Kijk dan bij de vacaturebank van GVT. Als je geen geschikte vacature ziet, dan adviseren we je om een open sollicitatie naar ons te versturen. Als distributie chauffeur rijd je overdag of ’s nachts. Je rijdt verder alleen binnen de Benelux. Je kunt met deze baan een mooie bijdrage leveren aan onze bedrijfsresultaten. Jij hebt een directe en concrete invloed op de tevredenheid van onze klanten. Eigenlijk ben je als het ware het visitekaartje van GVT. We verwachten dan ook dat je vriendelijk en representatief bent.

Ga naar WERKENBIJGVT.nl

Vereisten voor distributiechauffeur werk

Wat is er nodig als je het werk van distributiechauffeur wilt doen? Wij verwachten dat je in het bezit van een geldige code 95 bent. Ook is het beslist noodzakelijk dat je het rijbewijs C of CE hebt. Ook een geldige bestuurderskaart is een van de vereisten. Het is verder belangrijk dat je de Nederlandse en/of Engelse taal goed beheerst. Bedenk ook zeker dat het belangrijk is dat je zelfstandig kunt werken. En je weet nooit precies hoe de dag verloopt. Is er een hectische of nare situatie, dan verwachten we dat jij als chauffeur positief en rustig blijft. Denk je perfect in dit plaatje te passen? Solliciteer dan meteen online.