Vrachtwagen
Vacatures

Op de vacaturebank voor vrachtwagen vind je diverse banen. Heb je de ambitie om chauffeur te worden? Rijd je al langer op de vrachtwagen maar zoek je een nieuwe uitdaging? Misschien vind je bij GVT de baan die precies bij je past. Wij zijn een echt familiebedrijf en zorgen goed voor onze medewerkers. Regelmatig zoeken we nieuwe chauffeurs voor op onze vrachtwagens. Ben jij op dit moment op zoek en zie je op onze vacaturebank geen geschikte baan? Stuur dan gerust een open sollicitatie.

Vacature vrachtwagen

Wil je solliciteren op een van de vrachtwagen vacatures, dan verwachten wij dat je een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt. Jij zorgt er elke dag weer voor dat de goederen op een correcte wijze worden afgeleverd bij onze klanten. Er is een trekker-oplegger combinatie of een bakwagen voor je beschikbaar en uiteraard kun je gebruikmaken van een moderne boordcomputer. Zo is elke rit op een goede en nauwkeurige wijze te registreren. Rijd je bij ons op de vrachtwagen, dan ben jij eigenlijk het visitekaartje van ons bedrijf. 

Ga naar WERKENBIJGVT.nl

Neem een kijkje op Vacaturebank vrachtwagen

Als je wilt solliciteren op een vacature voor vrachtwagen chauffeur, dan stellen we uiteraard een aantal eisen aan je. Zo dien je in het bezit te zijn van rijbewijs C of CE. Ook heb je een geldige code 95 nodig. Verder vragen we om een geldige bestuurderskaart. Tenslotte dien je de Nederlandse en/of Engelse taal uitstekend te beheersen. Je bent tenslotte het visitekaartje van ons bedrijf. Wij bieden je een verantwoordelijke baan waar het plezierig werken is. Je krijgt van ons een vaste wagen. Misschien zoek je nog naar bij- of nascholing? Of je wilt nog een opleiding tot chauffeur volgen? Dan ben je welkom bij onze eigen Academy.