Vacatures
Rangeerchauffeur

Je wilt op onze vacaturebank naar rangeerchauffeur zoeken? Dat is een zeer goed idee. Bij GVT zit je als rangeerchauffeur helemaal goed. Bij deze baan is het belangrijk dat je opleggers op een effectieve manier aankoppelt, verrijdt en afkoppelt. Daarnaast is het jouw taak dat je pendelt tussen de bedrijfsterreinen en de terminals. Je rijdt dan zelf met een zogenaamde terminaltrekker. Ook heb je diverse opleggers bij je. Je manoeuvreert zo handig mogelijk bij het af- en aankoppelen. Wij hebben voor rangeerchauffeurs twee verschillende diensten. De tijd waarop je begint met werken wisselt. De ene keer start je om 05:00 uur en de andere keer om 16:00 uur. 

Wat zijn jouw taken als je op rangeerchauffeur vacature solliciteert

De vacatures rangeerchauffeur van GVT spreken je aan? Je wilt graag werken bij ons prachtige familiebedrijf? Het is dan natuurlijk belangrijk dat je goed weet wat wij van jou verwachten. Als rangeerchauffeur verplaats je verschillende containers en trailers over de diverse bedrijfsterreinen. Je bent er voor het aan- en afkoppelen van de opleggers. Ook is het nodig dat je zorgvuldig aandokt. Verder moet de administratie op een nauwkeurige manier afgehandeld worden. Natuurlijk gaan we ervan uit dat je alle terreinregels in acht neemt. Zoveel als mogelijk schadevrij rijden is uiteraard vanzelfsprekend.

Ga naar WERKENBIJGVT.nl

Vacaturebank Rangeerchauffeur

Voordat je kunt solliciteren op onze rangeerchauffeur vacature, kijk dan goed of je over de benodigde kwaliteiten beschikt. Wij verwachten een MBO werk- en denkniveau. Verder ben je in het bezit van minimaal rijbewijs B. Ook een T-Rijbewijs is noodzakelijk. Van onze rangeerchauffeurs verwachten we dat ze van aanpakken weten. Ben jij ook niet te beroerd om een stap extra te zetten als dat van je gevraagd wordt? Dan wachten wij op jou. Bij ons vind je een informele werksfeer. Het salaris is marktconform en als er sprake is van het maken van overuren, dan worden deze uitbetaald. Enthousiast geworden? Solliciteer dan online.