Vacatures
chauffeur CE

Zoek je op de vacaturebank een chauffeur ce vacature? Wil je het liefst overdag of in de nacht rijden? Voor beide opties kun je bij ons terecht. We zoeken ook regelmatig heel specifiek naar nachtchauffeurs. Dit is een baan die echt bij je moet passen. Het moet voor jou geen probleem zijn om in het donker te rijden en om andere bedtijden te hebben dan de meeste andere mensen. Het voordeel van nachtchauffeur is natuurlijk onder meer dat je niet te maken hebt met files. Het is heerlijk om lekker door te kunnen rijden. Onze nachtchauffeurs rijden ritten naar diverse steden, klanten en vestigingen in de Benelux. Je begint meestal om ongeveer 18:00 uur. Rond 06:00 uur zit het er dan weer op. 

Chauffeur CE vacature

Een van onze vacatures chauffeur ce spreekt je aan? Je solliciteert dan het liefst op de vacature van nachtchauffeur? Wat vragen wij in dat geval van jou? In de eerste plaats moet je uiteraard in het bezit zijn van rijbewijs CE. Wist je overigens dat je ook bij ons een rijopleiding kunt volgen? Verder vragen we ook om een geldige code 95. Daarnaast is het nodig dat je de beschikking hebt over een geldige bestuurderskaart. Als laatste is het noodzakelijk dat je de Engelse en/of de Nederlandse taal goed beheerst. Uiteraard ben je flexibel en zelfstandig. Ook kun je goed dealen met onverwachtse en hectische situaties. Klantvriendelijke chauffeurs zijn voor ons geheel vanzelfsprekend. Pas jij perfect in dit plaatje, solliciteer dan vandaag nog op de vacature.

Ga naar WERKENBIJGVT.nl

Solliciteren bij vacaturebank voor chauffeur CE

Solliciteer je op de chauffeur ce vacature, dan bieden wij je een verantwoordelijke baan. Wij zijn een vooruitstrevende logistiek dienstverlener. Een plezierige samenwerking met andere collega’s vinden we heel vanzelfsprekend. We zijn niet voor niets een familiebedrijf. Een goede sfeer onderling vinden we ontzettend belangrijk. Het salaris wordt uitgekeerd volgens CAO BGV. Heb je nog een code 95 nodig? GVT beschikt over een eigen Academy. Volg hier gerust je bijscholing als dat nodig is. Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op. Op de site zie je een contactformulier. Ook kun je ons bereiken via de telefoon.