Vacatures
Chauffeur CE Tilburg

Zoek je als chauffeur ce een vacature in Tilburg en omstreken? Dan moet je bij GVT zijn. Werk je op het moment ook al ergens als chauffeur? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en een nieuwe werkplek? Wij bieden je een verantwoordelijke baan. We zijn een familiebedrijf en onderling contact met elkaar als medewerkers vinden we erg belangrijk. We hebben regelmatig vacatures voor een chauffeur in Tilburg of in een van onze andere vestigingen. Denk je dat deze baan bij jou past, solliciteer dan zeker. Wil je bij ons werken, maar zie je op het moment geen passende vacature? Stuur ons dan absoluut een open sollicitatie.

Chauffeur CE vacature Tilburg

Zie je vacatures chauffeur ce Tilburg die je aanspreken? Ben je chauffeur in hart en nieren? Werk je het liefst overdag of kies je voor de avonduren? Misschien werk je zelfs het liefst in de nacht. We hebben ook regelmatig nachtchauffeurs nodig. Sommige mensen zitten graag achter het stuur, maar hebben zeer veel problemen met filerijden. Dan zou je kunnen kiezen voor een baan waarbij je vooral in de nachtelijke uren rijdt. Er is veel mogelijk bij GVT.

Ga naar WERKENBIJGVT.nl

Eisen aan chauffeur CE voor vacature Tilburg

Wil je als chauffeur ce op de vacature in Tilburg solliciteren, dan moedigen wij dat zeker aan. Wij kunnen je een prachtige baan aanbieden. Je hebt dan veel vrijheid, maar je draagt zeker ook een grote verantwoordelijkheid. Wij bieden je een eerlijk salaris en een fijne werkomgeving. Daar staat uiteraard wel iets tegenover. Wij verwachten van onze chauffeurs dat ze de Nederlandse en/of Engelse taal goed beheersen. Ook is het absoluut noodzakelijk dat je kalm en positief blijft in de diverse situaties die zich voor kunnen doen. Wil je solliciteren, maar heb je nog geen code 95? Ook voor na- en bijscholing kun je bij ons terecht. Het is zelfs mogelijk om de rijbewijzen C en CE bij ons eigen opleidingscentrum te behalen.