Opleiding
chauffeur C

Een opleiding tot chauffeur c met baangarantie vind je bij GVT. Je maakt tijdens deze opleiding allereerst kennis met het werk dat een chauffeur doet. Een volle week rijd je mee in de vrachtwagen van een van onze ervaren collega’s. Zo draai je compleet mee en zie je precies wat er allemaal komt kijken bij deze baan. Je helpt de chauffeur wanneer dat kan. Een training in het rangeren behoort ook tot een van de onderdelen van deze opleiding. Dit wordt verzorgd door een van onze eigen instructeurs. Je leert tijdens deze training hoe je rijdt met een trailer. Ook is er veel aandacht voor het aan- en afdocken. Als er ongeveer 4 weken verstreken zijn, dan start je met de opleiding voor de theorie voor rijbewijs C. Heb je dit met goed gevolg afgelegd, dan plannen we je in voor de praktijklessen. 

Chauffeur C opleiding

Heb je tijdens de opleiding chauffeur c voldoende praktijklessen gevolgd, dan mag je examen doen. We gaan daarna meteen verder voor rijbewijs CE. In een week of 10 stomen we jou helemaal klaar voor een volwaardig chauffeur op de vrachtwagen. Deze opleiding kost jou helemaal niets. Nog sterker, je krijgt zelfs al een salaris uitgekeerd. Als kers op de taart heb je bij ons ook de garantie op een volledige baan als chauffeur. Is dit precies wat jij zoekt? Solliciteer dan vandaag nog bij een van onze vestigingen. 

Ga naar WERKENBIJGVT.nl

Opleiding chauffeur C met baan garantie

Wil je de chauffeur c opleiding gaan volgen, dan gaan we ervan uit dat je goed kunt omgaan met onverwachte situaties. Er kan onderweg altijd iets gebeuren wat we niet hadden voorzien. We verwachten dan dat jij kalm blijft. Ook is het bijzonder belangrijk dat je in elke situatie vriendelijk blijft tegen onze klanten. Jij bent een belangrijk visitekaartje van ons familiebedrijf. Zo vragen wij het een en ander van jou. Maar aan de andere kant bieden we je ook heel wat. Een familiebedrijf waarin aandacht is voor elkaar. Bij ons werkt iedere werknemer met plezier.