Logistiek
vacatures

Zoek je heel gericht naar vacaturebank logistiek? Welke baan past het beste bij jou? Wat denk je van planner distributie? Als jij bij GVT distributieplanner bent, dan mag jij de dagelijkse ritten plannen. Dit is een belangrijke taak, want jij bent er verantwoordelijk voor dat deze ritten zo effectief mogelijk gepland worden. Is dit jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan vandaag nog. We leren je graag kennen.

Geschikte vacature logistiek

Zijn er verschillende logistiek vacatures die je aanspreken? Of kies je heel bewust voor de planning van de distributie? Het verwerken en regelen van de transportopdrachten behoort dan tot jouw taken. Het is een hele puzzel om de ritten elke dag zo effectief mogelijk te plannen. Zie je dit als een uitdaging? Solliciteer dan zeker. Het is verder belangrijk dat je de chauffeurs op tijd op de hoogte houdt van de planning. Goed overleg met klanten en collega’s is bij deze baan noodzakelijk. Zijn er issues of knelpunten, dan is het de bedoeling dat jij die signaleert en dat je een oplossing bedenkt. Zo mag jij meewerken aan een continue verbetering van het gehele proces. Als elke dag de transporten vlekkeloos verlopen, doe jij de job zoals het hoort.

Ga naar WERKENBIJGVT.nl

Vacaturebank Logistiek

Wat zijn bij de distributie vacature logistiek de voorwaarden die wij stellen aan de kandidaten? Het is belangrijk dat je geniet van het maken van planningen en ook dat je flexibel en stressbestendig bent. Als opleidingsniveau vragen we MBO+ of HBO. Je loopt warm voor nieuwe technologische ontwikkelingen en je hebt ervaring in de transportsector. Het is nodig dat je zowel in het Nederlands als in het Engels op een uitstekende manier kunt communiceren. Er moeten soms heel snel beslissingen genomen worden, meestal door jou alleen. Kun je die verantwoordelijkheid aan? Solliciteer dan vandaag nog op de vacature.