Magazijn
vacatures

Zoek je een geschikte baan bij vacaturebank magazijn? Wat zou jou het leukst lijken om te doen en wat past bij jouw capaciteiten? Al eens overwogen om te solliciteren op de vacature van orderpicker? Jij zet dan alle orders op de juiste manier klaar. Dit doe je aan de hand van de orderlijst. Natuurlijk is een effectieve manier van werken dan heel belangrijk. Je doet dit met een EPT, maar ook met de hand. Verder maak je de goederen verzendklaar en je zorgt voor een nauwkeurige controle. Je werkt als orderpicker ook een gedeelte van de nacht. Is dit werk jou op het lijf geschreven? Houd je ook van orde en netheid? Heb je een MBO werk- en denkniveau? Een diploma in de richting van logistiek is handig. We vinden het prettig als je al ervaring hebt, maar natuurlijk mag je het werk ook bij ons leren. Als je denkt dat dit iets voor je is, solliciteer dan zeker. 

Vacatures magazijn

De magazijn vacatures van GVT wisselen regelmatig. Zoek jij naar een geschikte werkplek in het magazijn, houd de vacatures dan in de gaten. Zie je op het moment geen vacature die bij jou past? Stuur ons dan gerust een open sollicitatie. Wij hebben een enorme oppervlakte aan warehouse ruimte. We beschikken over de modernste middelen en technieken. Natuurlijk is er ook zeer goed nagedacht over de veiligheid van de medewerkers. Bij ons vind je een baan waar je met plezier kunt werken.

Ga naar WERKENBIJGVT.nl

Vacaturebank magazijn

Als het gaat om vacatures magazijn, is ook de heftruck chauffeur een hele belangrijke. Heb jij interesse in deze job? Je wordt dan chauffeur in een van onze moderne magazijnen. Jouw taak bestaat uit het verzorgen van de op- en overslag van de goederen die binnenkomen. We hebben een handige heftruck met 4 lepels voor je klaarstaan. Ook het met de hand afstapelen van de pallets hoort bij jouw werkzaamheden als heftruck chauffeur. Op die manier wissel je fysieke werkzaamheden mooi af met het werk op de heftruck. Als je interesse hebt, is het goed om te weten wat we van je verwachten. Dat is allereerst een MBO werk- en denkniveau. Een diploma in de richting van logistiek vinden we fijn. Het is ook belangrijk dat je ervaring hebt met het laden en lossen van goederen. Ben je nauwkeurig en beschik je over meer dan voldoende verantwoordelijkheidsgevoel? Heb je een heftruckercertificaat? Solliciteer dan meteen. Je zult zien dat het gaat om een uitdagende functie voor een langere periode.