Vacatures
Nachtchauffeur

Heb je interesse in de vacaturebank nachtchauffeur? Doe je niets liever dan met je eigen wagen de goederen bij klanten afleveren? Heb je echter een ontzettende hekel aan files? Nachtchauffeur is dan wellicht een goede optie voor je. We hebben regelmatig nachtchauffeurs nodig bij GTV. Je rijdt dan de ritten naar verschillende klanten en steden in de Benelux. Je moet het natuurlijk geen probleem vinden om te werken op het moment dat andere mensen slapen. Je begint namelijk rond 18:00 uur met werken en de volgende ochtend om ongeveer 06:00 uur zitten de ritten er dan weer op. 

Vereisten nachtchauffeur vacature

 De vacatures nachtchauffeur spreken je bijzonder aan? Het lijkt je heerlijk om in alle rust over de snelwegen te rijden? Laat andere mensen maar slapen, maar jij werkt tijdens de nachtelijke uurtjes? Daar heb je geen enkele moeite mee? Wij vragen van je dat je in het bezit bent van een geldige code 95. Zit het daar op vast, dan kun je bij onze eigen Academy eventueel bijscholing nemen. Uiteraard dien je als nachtchauffeur in het bezit van rijbewijs CE te zijn. Ook heb je een geldige bestuurderskaart nodig. Beheers je de Nederlandse en/of Engelse taal meer dan voldoende? Dan ben jij wellicht precies de chauffeur die wij nodig hebben. 

Ga naar WERKENBIJGVT.nl

Vacaturebank nachtchauffeur

Overweeg je serieus op de nachtchauffeur vacature te solliciteren, dan vragen we nog wel van je dat je zelfstandig kunt werken. De meeste tijd ben je natuurlijk alleen aan het werken. Jij moet soms zelf bepaalde beslissingen nemen. Er kunnen altijd onverwachte situaties ontstaan. We verwachten dat je ook tijdens hectiek kalm en positief blijft. Ook is het nodig dat je op een rustige en klantvriendelijke manier met onze klanten communiceert. Ben je daarnaast flexibel en representatief? Verstuur dan vandaag nog je sollicitatie.