Vacatures
distributiechauffeur

Op de vacaturebank een distributiechauffeur vacature zoeken? Doe dat zeker bij GVT. Wij hebben regelmatig vacatures voor chauffeurs. Wij zijn een gezellig familiebedrijf waar je profiteert van goede arbeidsvoorwaarden. Chauffeur distributie is jou op het lijf geschreven? Het lijkt jou een uitdaging om er iedere dag voor te zorgen dat de goederen correct bij onze klanten worden afgeleverd? Word jij onze nieuwe distributiechauffeur, dan heb je zelf de verantwoordelijkheid over een trekker- oplegger combinatie of een bakwagen. Je hebt de beschikking over een moderne boordcomputer. Zo kun je elke dag je rit op een nauwkeurige manier registeren.

Distributiechauffeur Vacature

Wat voor eisen stellen we aan mensen die solliciteren op vacatures distributiechauffeur? In de eerste plaats is het nodig dat je een rijbewijs C of CE hebt. Ook een geldige code 95 is noodzakelijk. Heb je ook een geldige tachograafkaart en beheers je de Nederlandse en/of Engelse taal uitstekend? Dan staat jou weinig meer in de weg om onze nieuwe chauffeur voor de distributie te worden. We willen tenslotte ook nog dat je zelfstandig kunt werken en dat je ook in lastige situaties kalm weet te blijven. We vinden het belangrijk dat je altijd vriendelijk blijft naar de klanten toe. Dit is precies de job voor jou? Solliciteer dan vandaag nog. 

Ga naar WERKENBIJGVT.nl

Vacaturebank Distributiechauffeur

De distributiechauffeur vacature spreekt je aan en je wilt een sollicitatie versturen? Dan is het voor jou ook belangrijk om te weten wat je van ons kunt verwachten. We bieden je een baan met veel verantwoordelijkheden. Wij werken in ons familiebedrijf op een prettige manier samen met onze collega’s. Je bent bij ons als chauffeur geen nummer, maar wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk. Wij hebben eventueel ook nog een eigen Academy mocht je nog bijscholing nodig hebben voor bijvoorbeeld code 95.