Gratis opleiding
vrachtwagenchauffeur

Je wilt dolgraag een opleiding tot vrachtwagenchauffeur volgen? Je zit echter een beetje tegen de kosten aan te hikken? Dan zit je bij GVT helemaal goed. Bij ons kun je een opleiding volgen waarbij je met 10 weken een bevoegd chauffeur bent. Deze opleiding kost jou helemaal niets. Het is zelfs zo dat je al betaald wordt tijdens de opleiding. 

Gratis opleiding vrachtwagenchauffeur met baangarantie

Wat wil je nog meer? Een gratis opleiding vrachtwagenchauffeur, uitbetaling van salaris en dan ook nog de garantie op een volledige baan als chauffeur op de vrachtwagen. Spreekt dit concept jou aan? Neem dan deel aan het unieke opleidingstraject van GVT. Omdat wij kiezen voor een combinatie van eigen lesvoertuigen, een eigen instructeur en direct trainen voor je baan, leidt dit tot een zeer groot succes. Er zijn 3 verschillende locaties waar je deze opleiding kunt volgen. Je kunt op een van de vestigingen solliciteren. Wordt het Tilburg, Alkmaar of Apeldoorn? De keus is geheel aan jou.

Ga naar WERKENBIJGVT.nl

Gratis opleiding vrachtwagenchauffeur met baangarantie

Kom je bij ons als leerling vrachtwagen chauffeur, dan beginnen we met een eerste kennismaking. Dit doen we door je een week lang mee te laten rijden met een ervaren chauffeur. Je ervaart dan van dag tot dag wat het werk van een chauffeur inhoudt. Het is de bedoeling dat jij meteen een actieve bijdrage levert. Op de momenten dat het mogelijk is help je de chauffeur. Ook loop je een week mee op de Afdeling Crossdock. Dit is tijdens een nachtdienst. Je ziet en ervaart dan hoe onze medewerkers nacht na nacht ervoor zorgen dat de chauffeurs de volgende dag met een goed geladen vrachtwagen naar de klant kunnen.