Chauffeur
vacatures

Op de vacaturebank voor chauffeur vind je diverse leuke werkplekken. Wat denk je van chauffeur distributie? Je zorgt dan elke dag weer voor het afleveren van allerlei goederen bij onze klanten. Je ontvangt in dat geval de verantwoordelijkheid over een trekker-oplegger combinatie of een bakwagen. Je krijgt de beschikking over een moderne boordcomputer. Zo kun je alles wat er tijdens de rit plaatsvindt, op een nauwkeurige manier vastleggen. In principe rijd je overdag binnen de Benelux. Soms is het echter ook mogelijk om ’s nachts of ’s avonds te rijden. Uiteindelijk ben jij het visitekaartje van GVT. We verwachten dat je een representatieve uitstraling hebt.

Wat is er nodig als je op vacature chauffeur wilt solliciteren?

We hebben verschillende chauffeur vacatures. Wil je solliciteren op de vacature van distributie chauffeur, dan moet je in ieder geval Rijbewijs C of CE hebben. Ook verwachten we dat je in het bezit van een geldige code 95 en een geldige tachograafkaart hebt. Daarnaast is het voor ons vanzelfsprekend dat je de Engelse en/of Nederlandse taal op een goede manier beheerst. Denk je dat jij in dit plaatje past? Kun je zelfstandig werken? Blijf je ook in lastige situaties rustig? Vind je klantvriendelijkheid, net als wij, belangrijk? Mogen we erop vertrouwen dat je flexibel en representatief bent? Solliciteer dan zeker.

Ga naar WERKENBIJGVT.nl

Wat biedt vacaturebank chauffeur?

Als je solliciteert op de vacature chauffeur, bieden wij je een verantwoordelijke baan. Wij zijn een vooruitstrevend logistiek dienstverlener. Het salaris wordt uitgekeerd conform CAO BGV. Wij hebben overigens een eigen Academy. Hier kun je onder meer terecht voor bijscholing voor de code 95. Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan bij GVT Group of Logistics. We maken graag kennis met je.